Поділитись:

Волинські митники затримали українця з набоями і знеболювальним (фото)

Понеділок, 12 вересня 2022, 11:19
Волинські митники затримали українця з набоями і знеболювальним (фото)

У пункті пропуску «Устилуг» митники припинили спробу українця вивезти до Польщі набої до травматичної зброї та знеболювальні, які містять наркотичну речовину.

Про це у понеділок, 12 вересня, повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

62 набої калібром 9 мм до травматичної вогнепальної зброї намагався вивезти «зеленим коридором» у Польщу громадянин України. Однак його спробу припинили фахівці з боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил у пункті пропуску «Устилуг – Зосін». 

Набої виявили без ознак приховування у ніші передніх дверей. Крім них, у сумці з медикаментами в багажному відділенні його легкового авто тако знайшли  три упаковки таблеток «Солпадеїн» з вмістом психотропних речовин.

Предмети контрабанди вилучили. До правоохоронців скерували повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочинів, попередньо кваліфікованих за ст. 263 та 309 Кримінального Кодексу України. Надалі деталі справи вивчатимуть слідчі Нацполіції.

Волинські митники затримали українця з набоями і знеболювальним (фото)Волинські митники затримали українця з набоями і знеболювальним (фото)Волинські митники затримали українця з набоями і знеболювальним (фото)Волинські митники затримали українця з набоями і знеболювальним (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів