Поділитись:

Зеленський відреагував на петицію про легалізацію порно в Україні

Неділя, 04 вересня 2022, 16:47
Зеленський відреагував на петицію про легалізацію порно в Україні

Президент Володимир Зеленський відповів на петицію про легалізацію еротики й порно на території України, зареєстровану на сайті Офісу президента 4 липня.

Про це повідомляє «Суспільне».

Президент зазначив, що правові основи захисту суспільства від розповсюдження продукції, що негативно впливає на суспільну мораль, встановлені Законом України «Про захист суспільної моралі».

Згідно з законом Кабмін забезпечує реалізацію державної політики у сфері захисту суспільної моралі й обігу продукції й видовищних заходів сексуального характеру, координує і контролює діяльність відомств у цій сфері.

«Враховуючи зазначене, я звернувся до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням доручити опрацювати згідно з компетенцією порушене в електронній петиції питання та поінформувати про результати розгляду автора звернення», — зазначив Зеленський.

Президента Володимира Зеленського закликали легалізувати порнографічну діяльність на території України. Відповідну петицію на сайті Офісу президента 4 липня зареєстрував Тарас Сіромський. За його словами, легалізація еротики й порно підтримає українську економіку і принесе гроші у бюджети.

Нагадаємо, що нещодавно петиція до президента Володимира Зеленського про легалізацію порнографічної діяльності в Україні набрала 25 тисяч голосів, необхідних для її розгляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
11 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
30 березня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
22 березня 2024
20 березня 2024