Поділитись:

ПромЗІЗ-Спецодяг» – виробник спецодягу в Україні*

Субота, 03 вересня 2022, 20:13

Українська компанія «ПромЗІЗ-Спецодяг», відома під торговою маркою ПромСИЗтм, веде свою історію з 1994 року та спеціалізується на розробці, виробництві та продажу високоякісного робочого одягу та широкого спектру засобів індивідуального захисту промислового застосування.

Під час війни, та у період відновлення зруйнованої інфраструктури, відповідальність із забезпечення безпечного функціонування промислових підприємств зросла у рази. Збільшився рівень виробничих ризиків, аварій, нещасних випадків. ПромСИЗтм promsiz-tm.ua пропонує якісний захист, вносячи посильний внесок у довгоочікувану перемогу.

Ми вміємо берегти людські життя та робити працю фахівців безпечною. Запропоновані засоби забезпечення безпеки праці досить широкі і покривають всі виробничі ризики:

  • енергетичному, нафтогазовому секторі;
  • на будівельних майданчиках;
  • у вугільній та хімічній галузях.

Власне виробництво спецодягу

Одна з ключових переваг – власне швейне виробництво. Добре оснащена швейна фабрика розташована на Черкащині. Підприємство випускає близько 100 000 виробів на рік – серед яких робочі костюми, комбінезони, халати, сигнальні жилети, плащі. Тут виробляється спецодяг бренду CENTER преміум класу, водовідштовхувальний, термостійкий та химстойкий одяг.

Щомісяця з'являються новинки та відбувається конструктивний редизайн минулих моделей спецодягу. Розробкою нових моделей робочих костюмів займається власна розкрійно-підготовча ділянка. Автоматизовані вишивальні автомати дозволяють наносити логотипи на крій робочого одягу та готовий спецодяг у мінімальні терміни.

Керівництво компанії приділяє пильну увагу якості спецодягу, що випускається. На кожному етапі виробництва задіяно команду експертів. Компанія має сертифікати ISO 9001:2015. На фабриці розроблено строгу систему, що включає поетапну перевірку відповідності вимогам українських стандартів.

Стратегічні плани ПромЗІЗ-Спецодяг

Більше 15 років ми успішно співпрацюємо з відомими гравцями європейського ринку ЗІЗ, що робить нас стійким та перевіреним постачальником засобів індивідуального захисту міжнародного рівня. У товарному портфелі розмістилися бренди: CENTER, Westinghouse, SECURA, ULTITEC, MTS та інші. В інтернет-магазині представлено продукцію успішних українських виробників ЗІЗ.

На жаль, під час бойових дій на території Києво-Святошинського району офіс підприємства було знищено. Ми пережили цей нокдаун, відновили роботу і поставили на чільне місце забезпечення України військовим обмундируванням, засобами захисту органів дихання, тактичним одягом, спецвзуттям, робочими рукавичками та іншими ЗІЗ. Компанія гнучко переналаштувала випуск продукції залежно від нагальних потреб країни.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
23 березня 2024
09 березня 2024
29 лютого 2024
29 січня 2024
13:16
19 січня 2024
11 січня 2024
10 січня 2024
22 грудня 2023
20 грудня 2023