Поділитись:

ПриватБанк працює в стабільному режимі

Вівторок, 20 грудня 2016, 14:31
ПриватБанк працює в стабільному режимі

Усі відділення, банкомати і сервіси ПриватБанку уже працюють в стабільному режимі.

Станом на 9:00 20 грудня клієнтів обслуговують 2 350 відділень банку. У повному обсязі завантажено понад 7 000 банкоматів ПриватБанку, служба інкасації забезпечує своєчасне поповнення банкоматів мережі за рахунок готівкових коштів в касах, а також додаткових 15 млрд грн, виділених НБУ на підтримку ліквідності банку, – повідомляє прес-служба установи.

"Вчора НБУ підтримав банк ліквідністю на суму 15 млрд гривень, сьогодні банк продовжить інкасацію банкоматів. Всі власники карткових рахунків ПриватБанку зможуть отримувати готівку, – зазначив перший заступник голови Національного Банку України Яків Смолій. - За підсумками вчорашнього перехідного дня обсяги зняття готівки за картками ПриватБанку у банкоматній мережі навіть знизилися порівняно з попередніми. Це говорить про те, що ризик виникнення паніки мінімізований. На сьогоднішні картки ПриватБанку обслуговуються банкоматними і постерминальними мережами всіх банків".

Також з 20 грудня всі операції, включаючи раніше припинені, за рахунками і картками корпоративних клієнтів ПриватБанку обслуговуються в наступному режимі:

- всі кредитні ліміти на рахунках, овердрафти, ліміти гарантованих платежів і бізнес-розстрочки будуть відновлені в повному обсязі після початку роботи нового Правління банку.

Надрукувати
мітки:
коментарів