Поділитись:

«Запальне» перше вересня на Волині: загасили три пожежі (фото)

П'ятниця, 02 вересня 2022, 13:26
«Запальне» перше вересня на Волині: загасили три пожежі (фото)

Волинські рятувальники за добу ліквідували три пожежі, що спалахнули у місті Ковелі та двічі на території Локачинської селищної громади.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 1 вересня, у Локачинській громаді місцеві мешканці двічі були змушені викликали рятувальну службу. Першим загорівся дерев’яний житловий будинок, що розташований на вул. Веселій. Інцидент трапився близько 10:00.  О 11:45 пожежу ліквідували рятувальники 9-ї ДПРЧ м. Горохів, 15 ДПРЧ смт Локачі та вогнеборці місцевої пожежної команди села Привітне. За попередньою інформацією, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі. 

Наступний виклик до вогнеборців був о 15:46. Телефонували місцеві жителі села Колпитів. Як згодом з’ясувалося, горіли грубі корми в тюках на території приватного домогосподарства. О 16:24 горіння було ліквідоване. Вірогідно,  займання сталося внаслідок необережного поводження з вогнем. 

Цього ж дня рятувальники 4-ї ДПРЧ міста Ковеля ліквідували пожежу в цегляній господарській споруді на вулиці Г. Тютюнника у Ковелі. За попередніми даними, пожежу спричинило коротке замикання електромережі.

«Запальне» перше вересня на Волині: загасили три пожежі (фото)«Запальне» перше вересня на Волині: загасили три пожежі (фото)«Запальне» перше вересня на Волині: загасили три пожежі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів