Поділитись:

Суцільне бездоріжжя: відремонтують вулицю, що з’єднує Липини і Луцьк (відео)

Четвер, 01 вересня 2022, 16:10
Суцільне бездоріжжя: відремонтують вулицю, що з’єднує Липини і Луцьк (відео)

Вулицю Кривоноса, яка з'єднує Луцьк та Липини, відремонтують. Починаючи із 1 вересня, вулицею обмежать рух для вантажівок. А до кінця року планують завершити поточний ремонт.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Вулицю Кривоноса, що у Липинах, відремонтують, бо ж їздити цією ділянкою дороги неможливо – яма на ямі.

Місцеві жителі неодноразово зверталися до Підгайцівської сільської ради щодо впорядкування руху, оскільки кількість автівок за останні роки, які їдуть по Кривоноса, суттєво збільшилась. Особливо – великогабаритних автомобілів. Тож до кінця цього року на вулиці намагатимуться провести поточний ремонт.

«Найближчими днями буде оголошено тендер, оскільки отримували від поліцейських зауваження, від жителів громади отримували зауваження про незадовільність стану вулиці. Надходили письмові звернення. Буде проведений поточний ямковий ремонт цієї вулиці. Будуть встановлені дорожні знаки щодо висотності проїзду вулицею, про обмеження руху грузових автомобілів. Плануємо найближчим часом провести закупівлю послуги», – розповів заступник голови Підгайцівської громади Леонід Гроголь.

Рух вантажного транспорту вулицею Максима Кривоноса і раніше був заборонений, але водії ігнорували дію знаків і постійно використовували цей шлях як транзитне з’єднання з містом Луцьком.

Наступного року Волинська обласна військова адміністрація планує зробити капітальний ремонт, під час якого, окрім відновлення дорожнього покриття, робитимуть тротуари, освітлення та укладання мереж водовідведення, аби уникнути підтоплень перинатального центру.

«Обласна адміністрація виступала з пропозицією нам включитися до цієї роботи і провести капітальні роботи з водовідведенням, з капітальним ремонтом покриття, влаштування пішохідних переходів, тротуарів і освітлення. Ми готові це все робити паралельно. Будемо старатися зробити проєкт капітального ремонту за участі і обласної ради, і міської ради... Проєкт буде охоплювати території двох територіальних громад – як Луцької, так і Підгайцівської», – зазначив Леонід Гроголь.

На роботи, за орієнтовними підрахунками, планують виділити понад 40 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів