Луцький меценат влаштував дітям День святого Миколая (фото, відео)

Понеділок, 19 грудня 2016, 21:00

Дівчинка-сніжинка завітала на День святого Миколая

Більше двох десятків соціально незахищених дітей радісно провели час зі Святим Миколаєм, його помічницею, а також кумедним сніговиком Олафом у "RING DJ CAFE" на території рекреаційної зони "City Park".

Святкування до Дня Миколая відбулося під патронатом соціальної програми Андрія Покровського "МИ#SVIDOMI" 19 грудня.

Меценат і депутат Луцької міської ради Андрій Покровський, до слова, ініціює таку благодійну акцію вже п'ятий рік поспіль.

Малечу розважали у кафе «RING DJ CAFE»

На дійство зібралися більше двох десятків соціально незахищених дітей

На «розігріві» діти ласували фруктами і соком

Головний спеціаліст служби у справах дітей Луцької міської ради Ірина Пенська зауважує, що діти із задоволенням відвідують такі заходи.

"Потім у них залишається величезна купа вражень. За це щиро дякують не тільки діти, але й дорослі Андрію Покровському", – каже вона.

Пані Ірина додає, що на свято запросили дітей молодшого шкільного віку і дошкільнят.

Спершу діток, які чекали на Миколая, пригощали фруктами. Трохи згодом до малят навідався Миколай Чудотворець зі своєю помічницею. Святкові гості разом з дітьми заспівали колядку, а потім з повітряних кульок спільно змайстрували сніговика.

Співали малята натхнено

Діти самостійно малювали сніговику очі і брови

І такий вийшов «красень»

Незабаром, на радість дітям, чудернацький сніговичок "ожив" і малеча кинулася йому в обійми. Усі впізнали доброго і щирого сніговика Олафа.

Потянцювавши і погравши у сніжки з казковим героєм, діти отримали творче завдання: зобразити на аркуші паперу свого гостя-сніговичка.

Малюки у подарунок одержали набір канцелярського приладдя і активно взялися до роботи. Хтось самотужки давав собі раду, комусь допомагали батьки. Тим не менше, усі діти впоралися на "відмінно".

Щоб відбулося чарівне перевтілення сніговика, дітей попросили закрити очі

І на радість дітям, він справді «ожив»

Невдовзі дітлахам роздали подарунки...

... від соціального проекту «МИ#SVIDOMI»

А потім вони, не гаючи часу,...

...почали змальовувати свого казкового гостя

Великою потіхою для дітвори стало шоу мильних бульбашок. А після цього, всі дружно попрямували до ялинки на території рекреаційної зони. Навколо неї діти разом зі своїми казковими гостями радісно покружляли.

Шоу мильних бульбашок для дітвори – справжня радість

Маленький дослідник одразу ж захотів дізнатися, що там і як працює

Зимові хороводи навколо ялинки у «Сіті Парку»

Згодом, з прохолодного двору діти знову повернулися до затишного кафе, де смачно пообідали, зробивши перед цим фото на пам'ять.

"Дякую тобі, Святий Миколай!" – вигукнула радісна дівчинка на прощання Чудотворцю, який вже вирушав зі своєю помічницею дарувати радісні миті іншим дітям.

З прохолодного двору – в затишне кафе, де можна смачно поїсти

Ну і як без солодощів...

...і фото на пам'ять

Зауважимо, що в суботу, 24 грудня на маленьких лучан, які потребують підтримки, чекає ще більш грандіозне свято. Близько 200 дітей в рамках соціальної програми Андрія Покровського "МИ#SVIDOMI" зможуть сповна відчути дух зимових свят.

Куратор соціального проекту «МИ#SVIDOMI» Павло Павлюк разом з казковими героями

Святий Миколай