Поділитись:

«Обережно, міни!»: волинянам радять відмовитися від поїздок під час грози

Середа, 31 серпня 2022, 15:46

Мешканців прикордонних районів Волинської області закликають бути вкрай обережними при з’їзді на узбіччя прикордонних доріг і під час відвідування лісових масивів – тероборона встановила там мінно-вибухові загородження.

Про це йдеться у дописі в телеграмі 100-ї окремої бригади ТрО Волині.

«Аби зробити північні державні рубежі України ще захищенішими і ще неприступнішими, у прикордонних районах Волинської області силами нашої бригади облаштовано систему інженерних загороджень – зокрема, мінно-вибухових.

Суттєво зміцнюючи захисний щит краю на випадок ймовірного сухопутного вторгнення гібридних військ рб та рф, такі загородження потребують обережного та відповідального ставлення з боку наших громадян!», – йдеться у дописі.

Тероборонівці зазначили, що ділянки мінно-вибухових загороджень (МВЗ) марковані табличками «Обережно міни!». 

Максимально уважними треба бути при з’їзді на узбіччя прикордонних доріг і під час відвідування лісових масивів. Якщо діє заборона на відвідування таких масивів – її треба беззастережно додержуватися.

Крім того, під час грози варто взагалі відмовитися від пересування дорогами у прикордонних районах.

«Після Перемоги та розмінування усіх територій ми неодмінно повернемося у наші прикордонні ліси й почуватимемося безпечно в будь-якому куточку рідної держави! Все буде Україна!», – додали у бригаді.

Нагадаємо: волинські тероборонівці показали, як нарощують міцну лінію оборони вздовж кордону з Білоруссю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів