Поділитись:

У Луцьку муніципали покарали водіїв за паркування в центрі міста (фото)

Вівторок, 30 серпня 2022, 17:43
У Луцьку муніципали покарали водіїв за паркування в центрі міста (фото)

У Луцьку муніципали виписали дванадцять повідомлень про адмінпорушення водіям, які порушили правила при паркуванні.

Про це у середу, 30 серпня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту Луцької міської ради.

У департаменті муніципальної варти відреагували на звернення щодо систематичних порушень правил дорожнього руху, а саме: зупинку автомобілів в зоні дії дорожнього знаку «Зупинку заборонено» на вулиці Степана Бандери, 24. 

В ході розгляду звернення за порушення п. 3.34 додатку 1 розділу 33 ПДР України та ч. 1 ст. 122 КУпАП, було винесено 12 повідомлень, а в подальшому – постанов про притягнення до адміністративної відповідальності.  

Тепер автовласникам доведеться сплатити штрафи у розмірі 340 гривень. 

«Варто зазначити, що не вперше до департаменту звертаються небайдужі громадяни щодо порушень зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів на вказаній вулиці. Тому, чи не щодня, інспектори з паркування здійснюють контроль за дотриманням правил паркування по вулиці Степана Бандери.
Шановні водії! Вкотре наголошуємо, будьте уважними та відповідальними, дотримуйтеся правил дорожнього руху!», – йдеться у дописі муніципалів.

У Луцьку муніципали покарали водіїв за паркування в центрі міста (фото)У Луцьку муніципали покарали водіїв за паркування в центрі міста (фото)У Луцьку муніципали покарали водіїв за паркування в центрі міста (фото)У Луцьку муніципали покарали водіїв за паркування в центрі міста (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів