Поділитись:

У Луцьку відбудеться воркшоп на тему експортного фінансування

Вівторок, 30 серпня 2022, 16:13

5 вересня 2022 року у конференц-залі Волинської Торгово-промислової палати (м. Луцьк, Київський майдан, 7) відбудеться воркшоп на тему: «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку».

Захід проводиться Волинською Торгово-промисловою палатою України спільно з Експортно-кредитним агентством (ЕКА) у партнерстві з Волинським обласним об'єднанням Федерації роботодавців та Волинською обласною військовою адміністрацією за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Початок заходу – о 9:30.

Під час воркшопу запланована презентація експертами Експортно-кредитного агентства актуальних інструментів фінансової підтримки експортної діяльності бізнесу, які діють під час дії воєнного стану.

У воркшопі також візьмуть участь представники регіональних відділень Укргазбанку,  Ощадбанку, Укрексімбанку, Таскомбанку, які у партнерстві з ПрАТ «Експортно-кредитне агентство» вже надають або планують надавати пільгове кредитування підприємцям на виконання експортних контрактів у найближчому майбутньому.

Після закінчення воркшопу експортери можуть отримати індивідуальні консультації щодо продуктів перед експортною фінансовою підтримкою.

Участь у заходах буде корисна представникам експортоорієнтованого бізнесу області та виробникам, які планують свою зовнішньоекономічну діяльність.

Реєстрація – до 14:00 4 вересня за посиланням: https://cutt.ly/xX58iQX.

Програма заходу буде надіслана на електронну адресу, вказану під час реєстрації.

Надрукувати
мітки:
коментарів