Поділитись:

У Луцьку й Брищі надзвичайники знищили рої небезпечних комах (фото)

Вівторок, 30 серпня 2022, 12:43
У Луцьку й Брищі надзвичайники знищили рої небезпечних комах (фото)

Протягом доби рятувальники двічі виїздили на ліквідацію роїв ос у будинках мешканців села Брище Луцького району та обласного центру.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 29 серпня, працівники аварійно-рятувальної частини ГУ ДСНС області ліквідували осині гнізда та провели дезінсекцію приватних будинків за допомогою спецзасобів у Луцьку та у селі Брище.

Від укусів комах жоден з мешканців оселі не постраждав.

Рятувальники застерігають волинян від недбалості при самостійній ліквідації осиних гнізд – обприскувати гнізда  треба спеціальним засобом для знищення комах і перебувати на безпечній відстані. При цьому необхідно захищати органи дихання. І якщо вас укусила бджола – витягніть жало, рану змастіть розчином нашатирного спирту або одеколоном, прикладіть до неї щось холодне. Пам'ятайте, що укуси оси або бджоли в очі, губи, рот, язик небезпечні для життя. У такому випадку терміново зверніться до лікаря.

У Луцьку й Брищі надзвичайники знищили рої небезпечних комах (фото)У Луцьку й Брищі надзвичайники знищили рої небезпечних комах (фото)У Луцьку й Брищі надзвичайники знищили рої небезпечних комах (фото)У Луцьку й Брищі надзвичайники знищили рої небезпечних комах (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів