Поділитись:

Укрпошта випустить благодійну марку з Патроном для купівлі машини для розмінування

Понеділок, 29 серпня 2022, 11:27
Укрпошта випустить благодійну марку з Патроном для купівлі машини для розмінування

Укрпошта анонсує випуск перших благодійних поштових марок, які присвячені Псу Патрону.

Про це повідомляє пресслужба АТ «Укрпошта».

30 серпня Укрпошта презентуватиме шостий поштовий випуск воєнного часу, який присвячений найвідомішому песику-розмінувальнику Патрону. Цей випуск Укрпошта реалізує у партнерстві з Державною Службою України з надзвичайних ситуацій. 

Особливістю випуску є благодійна складова, адже кожен, хто придбає поштові марки «Пес Патрон», які, окрім номінальної вартості, містять додатковий номінал, стає учасником благодійного проєкту з придбання машини механізованого розмінування та допомозі притулкам для тварин.

У марковому аркуші представлено 8 поштових марок із зображенням робочих буднів та життя Патрона, виготовлених на самоклейному папері. Тираж випуску – 1 млн аркушів.

Вартість кожної поштової марки – 31 грн, з яких номінальна вартість – F (23 грн), а сума благодійного збору позначена на кожній марці знаком «+» і складає 8 грн. Відповідно, вартість аркуша – 248 грн, з яких 64 грн – благодійна складова.

Придбати марки можна буде у всіх міських відділеннях поштового зв’язку, а також на офіційному онлайн-магазині Укрпошти та маркетплейсах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів