Поділитись:

Росія планує мобілізувати близько 90 тисяч вояків, – ГУР

Неділя, 28 серпня 2022, 15:20

фото ілюстративне

Росія збільшує мобілізаційні резерви й планує мобілізувати близько 90 тисяч військовослужбовців.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, – повідомляє ГУР.

«При цьому застосовують різні підходи: і так звані добровольчі батальйони, і батальйони резервні, батальйони так званого “Боевого армейского резерва страны” (БАРС), які вони зараз комплектують в кожному військовому окрузі для того, щоб поповнити втрати, наростити свої зусилля і збільшити чисельність саме того угруповання, яке може бути застосоване проти нашої держави», – сказав Вадим Скібіцький.

Зі слів представника ГУР МО України, сьогодні росія має значні проблеми в комплектуванні збройних сил.

«Час спливає, бліцкригу вони не отримали. Чи допоможе мобілізація більшої кількості осіб в рф? Мабуть, все ж таки ні. Тому що моральний стан військовослужбовців, як ведуть бойові дії, знижується, по-перше. По-друге, на контракт, на добровільний вступ до лав зс рф все менше охочих. Крім того, розпочалася паніка серед населення великих міст, тому що ніхто не хоче просто так іти служити до збройних сил, а тим більше йти на війну», – підсумував представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів