Поділитись:

Чи вигідна оренда генераторів

Субота, 27 серпня 2022, 18:56
Чи вигідна оренда генераторів

Оренда генератора — послуга, популярність якої з кожним роком набирає обертів. Є багато підприємців та фізичних осіб, які з задоволенням користуються нею на постійній основі для роботи, будівництва, корпоративних заходів та свят. Водночас є люди, які сумніваються у її вигоді, та вважають за краще купити генератор бу.

Особливості послуги

Генератор може знадобитися у найрізноманітніших ситуаціях, де потрібно знайти альтернативне джерело енергії. Він дозволяє користуватися інструментами навіть в чистому полі, що є ідеальним варіантом для проведення фестивалів, виконання сільськогосподарських робіт чи будівництва.

Компанії, які надають обладнання в оренду, можуть включати в свою пропозицію різні послуги. Наприклад, якщо мова йде про генератори для підприємств, в вартість також може входити робота команди по обслуговуванню пристрою та паливо. А оренда генераторів для свят може супроводжуватися доставкою та встановленням.

Як визначити чи дійсно буде вигідно користуватися послугою?

Визначити буде вигідно використовувати орендований пристрій чи ні можна тільки індивідуально. Хорошим варіантом буде виписати на папері плюси та мінуси послуги — таким чином буде значно легше прийняти рішення.

Якщо навіть це вам не допомогло, пропонуємо розібрати окремі питання, які зможуть привести до правильної відповіді:

1.     Для чого вам пристрій на вашу думку?

Вже це питання часто вводить потенційних покупців чи орендаторів в глухий кут. Причин може бути безліч: резервне джерело енергії, постійне джерело електроенергії, невеликий портативний пристрій для подорожей, обладнання, яке могло б підстрахувати виробництво (домашні справи) на випадок аварійної ситуації і багато інших. Коли ви конкретно розставили пріоритети, то можете переходити до наступного кроку.

2.     Чи виникали описані вами потреби протягом року та скільки часу вони займали?

Наприклад, резервне джерело електроенергії зазвичай використовується в зимовий період, коли додатково потрібно підключити пристрої для опалювання. Якщо це сезонна потреба, то, звісно, вигідніше придбати відповідне обладнання. В такому випадку можете звернути увагу на вживане, адже ціни генераторів бу завжди були досить приємними.

Водночас подорожі зазвичай займають до тижня часу, критичні аварійні ситуації, особливо коли мова йде про підприємства, до місяця. В такому випадку значно вигідніше оформити послугу оренди, яка включатиме в себе оплату палива та обслуговування, ніж платити значну суму за запуск генератора після регулярного простою.

Чи вигідна оренда генераторів

3.     Наскільки критичним є для вас відсутність електроенергії, якщо раптом трапиться аварія?

Рано чи пізно будь-яка мережа може не витримати. Якщо мова йде про якісь заклади харчування, магазини чи підприємства, час без електроенергії є збитковим, тому власникам в таких випадках вигідніше мати свій пристрій, ніж довго шукати компанію, яка могла б допомогти вирішити ситуацію.

Водночас вдома можна полегшити собі завдання та замовити оренду на період ліквідування проблеми і не переплатити за покупку обладнання, яке решту частину часу буде просто стояти в гаражі - https://rental-power.com.ua/ua/prodaja-generatorov/.

Отже, коли дійсно буде вигідно користуватися послугою?

Варто розуміти, що, купивши електричну систему, ви не можете залишити її десь чекати свого часу — це просто фінансово невигідно. Варто враховувати, що вам доведеться платити за обслуговування, роботу майстрів чи додаткового персоналу, паливо.

Тож, якщо взяти генератор в оренду, на цьому можна добре зекономити, адже компанії включають всі ці послуги у загальну вартість. Крім того, це хороший спосіб оптимізувати процеси та не витрачати свої додаткові ресурси на контроль роботи системи подачі живлення.

Надрукувати
мітки:
коментарів