Поділитись:

Автоексперт повідомив про головні мінуси автомобілів з Китаю

Неділя, 28 серпня 2022, 05:26
Автоексперт повідомив про головні мінуси автомобілів з Китаю

За словами власників, транспортні засоби з Піднебесної нерідко мають непродуману ергономіку, мінімальну кількість налаштувань рульового колеса і крісел, але це не головний недолік. Китайські машини відрізняються непродуманим інтерфейсом медіакомплексу та віртуальних приладових панелей, через які зчитувати та знаходити потрібну інформацію у русі незручно.

Також автоексперт наголосив на незручності посадки в машину . Це з відзнакою комплекції азіатів і європейців. Тому в КНР встановлюють невеликі крісла з невідповідним для багатьох росіян регулюванням.

Також у китайських екземплярів жорстка підвіска . Якщо на прямій дорозі автомобіль поводиться впевнено, то на нерівній – відчувається кожна купина. Крім того, у таких машин проблемою є турбовані ДВЗ та роботизовані коробки передач. Так, навіть якщо двигун машини досить потужний, КПП не дозволяє йому розкрити свої можливості.

Але найгірше у транспортних засобів із КНР – це їхня низька ліквідність на вторинному ринку. Вживані машини часто продаються дуже довго і її непросто продати навіть за порівняно невелику вартість.

При цьому експерт вважає, що купувати чи ні китайську машину – це особиста справа кожного. Зараз такі транспортні засоби стали суттєво якіснішими і не поступаються за рівнем оснащеності популярним моделям з інших країн, а також славляться багатством комплектацій і щодо бюджетних. Але при покупці такої машини потрібно бути готовим зустрітися із зазначеними вище недоліками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів