Поділитись:

У волинському селі горів дерев’яний оберіг

П'ятниця, 26 серпня 2022, 14:26
У волинському селі горів дерев’яний оберіг

Фото ілюстративне

Минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі, які трапилися на Волині.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 25 серпня, близько 14:00 виникла пожежа сухої трави в урочищі Стрільбище поблизу селища Любешів. Вогонь охопив угіддя площею 0,6 гектара. Силами рятувальників 12-ї ДПРЧ смт Любешів та працівників місцевої пожежної охорони села Судче горіння ліквідоване. За попередніми даними, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Увечері з цієї ж причини горів дерев’яний оберіг із соломою у приватному домоволодінні в селі Ниці Ковельського району. Пожежу ліквідували рятувальники 16 ДПРЧ смт Стара Вижівка та працівники місцевої пожежної охорони села Сереховичі.

«Зважаючи на суху спекотну погоду, в області спостерігається підвищений рівень пожежонебезпеки. Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті та під час господарювання на присадибних ділянках і відкритих територіях. Пам’ятайте, навіть невелика іскра від недопалка чи непогашеного сірника може спровокувати горіння та призвести до незворотних напрямків», – додали рятувальники.

Нагадаємо: 25 серпня рятувальники двічі виїжджали знешкоджувати гнізда небезпечних комах, які виявили громадяни в Луцькому районі та обласному центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів