Поділитись:

Загинув за нас: у Луцьку прощаються із гранатометником Богданом Федосенком (фото, відео)

П'ятниця, 26 серпня 2022, 11:31
Загинув за нас: у Луцьку прощаються із гранатометником Богданом Федосенком (фото, відео)

У Луцьку знову чути траурні дзвони. Місто прощається із захисником України Богданом Федосенком, який загинув 17 серпня, борючись за незалежність України. 

Прощання розпочалося у Свято-Троїцькому кафедральному соборі в центрі міста у п'ятницю, 26 серпня.

Служба розпочалася об 11:00. Попрощатися з воїном зібралися найрідніші люди. Прийшли також побратими, представники міської ради та лучани. 

Лучанин Федосенко Богдан Миколайович 17.10.1972 року народження, призваний на військову службу по мобілізації 05.04.2022 на посаду стрільця-помічника гранатометника до механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти військової частини. Старший солдат Федосенко Богдан Миколайович внаслідок отриманих поранень та травм при виконанні бойового завдання поблизу населеного пункту Зайцеве Бахмутського району Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, помер 17.08.2022.

Загинув за нас: у Луцьку прощаються із гранатометником Богданом Федосенком (фото, відео)

Загинув за нас: у Луцьку прощаються із гранатометником Богданом Федосенком (фото, відео)Загинув за нас: у Луцьку прощаються із гранатометником Богданом Федосенком (фото, відео)Загинув за нас: у Луцьку прощаються із гранатометником Богданом Федосенком (фото, відео)Загинув за нас: у Луцьку прощаються із гранатометником Богданом Федосенком (фото, відео)Загинув за нас: у Луцьку прощаються із гранатометником Богданом Федосенком (фото, відео) 

Редакція сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним та близьким загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів