Поділитись:

Повернення Криму може розпочатись у 2023 році, – військовий експерт

Вівторок, 23 серпня 2022, 22:20
Повернення Криму може розпочатись у 2023 році, – військовий експерт

У 2014 році росія окупувала український Крим. З того часу було чимало обговорень щодо варіантів повернення нашої законної території. 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабну війну проти України. Протягом серпня 2022 року в Криму сталася низка вибухів на військових об’єктах рф, після чого піднялось питання можливого повернення Криму військовим шляхом.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «Конкурент TV» військово-політичний оглядач групи «Інформаційний супротив» Олександр Коваленко розповів, що, на його думку, військова операція щодо повернення Криму розпочнеться у 2023 році.

Для початку військовий експерт охарактеризував загальну ситуацію на лінії фронту: ЗСУ максимально стримує та знищує наступальний потенціал окупаційних військ, а за останні 2 місяці лінія фронту найбільш інтенсивних бойових дій зменшилась.

Після деокупації південних територій Україна зможе розпочати активні дії щодо деокупації Криму. Головне завдання ЗСУ – відрізати півострів Крим від російської військової підтримки та зробити з нього, так би мовити, острів Зміїний: блокувати з півночі та знищити Керчинський міст. Це дозволить нашим бійцям методично знищувати військові об’єкти рф на території Криму, що своєю чергою змусить окупантів тікати з півострова.

Детальніше у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів