Поділитись:

Олег Жданов спрогнозував, що чекає на волинян 23-24 серпня (відео)

Понеділок, 22 серпня 2022, 22:15
Олег Жданов спрогнозував, що чекає на волинян 23-24 серпня (відео)
Росіяни готують українцям «привітання» на День Незалежності нашої країни. Через невдачі на полі бою рашисти можуть вдатися до масованих ракетних ударів по всій Україні.
Такий прогноз щодо ймовірного загострення обстрілів дав журналістам телеканалу Конкурнет TV військовий експерт Олег Жданов.
За його словами, ракети, які окупанти випускають по території України, можуть залетіти та вдарити у будь-яку точку. Тому треба бути обережними.
«Так би мовити, «привітати» нас росія може тільки ракетними ударами, а змінити ситуацію на фронті немає сил і можливості в росії. В сторону конфронтації. Тому єдине, що ми можемо очікувати, – це ракетні удари. Як з повітря, так і з мілі фактично по всій території України. У нас російські ракети долітають до будь-якої точки України. Ракета «Калібр» летить на 1 500 кілометрів. Ракета «H-22» летить на 600 кілометрів. Так що тут ніхто не застрахований. Різні ракети – на різну дальність, але вони можуть дістатися у будь-який куточок України», – наголосив експерт.
Щодо білоруського наступу військовий експерт каже, що такого наступу найімовірніше не буде, бо у білорусів немає ударного угруповання та достатньої кількості сил.
«Білоруські війська – навряд чи. Вони не готові. У них немає ударного угруповання для того, щоб проводити вторгнення білоруських військ. Вони віддають зброю і боєприпаси російським військам на сьогоднішній день. Вони і техніку в тому числі знімають з зберігання і віддають російській федерації. А російські війська не зайшли на територію Білорусі в необхідній кількості. Є ракетні війська, є війська протиповітряної оборони. Так, вони є. Але сухопутних військ у якості ударного угруповання там теж не спостерігається», – резюмуэ Жданов.
 

Нагадаємо: у Луцьку скасовують урочистості до Дня Незалежності.

 
 
 
 
Надрукувати
мітки:
коментарів
24 серпня 2023
17:21
23 серпня 2023
22 серпня 2023
10 серпня 2023
06 травня 2023
11 вересня 2022
25 серпня 2022