Поділитись:

Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)

Понеділок, 22 серпня 2022, 13:35
Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)

У Луцьку провели в останню путь захисника України Максима Мартинова. Йому було 25. Він загинув 19 серпня. 

Прощання із воїном розпочалося об 11:00 у понеділок, 22 серпня у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Прийшло багато лучан. 

Максим був випускником обласного військового ліцею, а тому попрощатися з ним прийшли викладачі, однокурсники. Курсантки з квітами стояли обабіч входу у собор. Квітів на цьому похороні було багато. 

Під час проповіді священник нагадав слова нашого гімну «Душу й тіло ми положим за нашу свободу». Він наголосив, що ці слова таким скорботним чином набувають змісту. Але жертва ця недаремна, і кожен з нас повинен про неї пам'ятати. Бо там, де втрачає одна родина, втрачає ціла країна. 

«Не треба дивуватися з того. Прийде час, коли всі, хто у могилах лежать, почують голос Сина Людського. Вони повстануть із могил. Всі ті, хто добро робили, воскреснуть для життя вічного, котрі ж чинили зло, встануть, щоб бути засудженими», – нагадали святі отці. 

Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео)Йому було 25: у Луцьку попрощалися із загиблим воїном Максимом Мартиновим (фото, відео) 

Герой навчався у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні та у Львівській Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Після завершення навчання проходив військову службу.

Старший лейтенант Максим Мартинов загинув під час виконання бойового завдання 19 серпня поблизу населеного пункту Шестакове Чугуєвського району Харківської області захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

Редакція сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» висловлює щирі співчуття родині загиблого воїна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів