Поділитись:

Розірвалося колесо: на Волині несправна BMW врізалась у «фольксваген» (фото, відео)

Понеділок, 22 серпня 2022, 11:17
Розірвалося колесо: на Волині несправна BMW врізалась у «фольксваген» (фото, відео)

На автодорозі М-19 (Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече) сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У понеділок, 22 серпня, під час нічної зміни патрульним надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі М-19 (Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече).
Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що водій BMW не забезпечив технічно справний стан свого автомобіля, що під час руху призвело до розриву переднього лівого колеса. Після цього некерована автівка виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з Volkswagen.

Внаслідок зіткнення «фольксваген» злетів з дороги й зупинився в кущах за межами проїзної частини, на зустрічній для нього стороні.

На щастя, в автопригоді ніхто не травмувався. Обидва транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

На винуватця автопригоди склали відповідні адміністративні матеріали.

«Шановні водії, слідкуйте за технічним станом власного авто, адже це також може стати причиною дорожньо-транспортної пригоди», – закликали патрульні.

Розірвалося колесо: на Волині несправна BMW врізалась у «фольксваген» (фото, відео)Розірвалося колесо: на Волині несправна BMW врізалась у «фольксваген» (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів