Поділитись:

Абоненти Kyivstar можуть віддати старі смартфони ВПО в обмін на безлімітний інтернет

Понеділок, 22 серпня 2022, 06:05
Абоненти Kyivstar можуть віддати старі смартфони ВПО в обмін на безлімітний інтернет

Цього тижня телекомунікаційна компанія Kyivstar повідомила про запуск нової акції. Вона називається “Девайс допомоги”. Ініціатива має на меті збір старих мобільних пристроїв для внутрішньо переміщених осіб. Абоненти Kyivstar можуть обміняти старі гаджети на бонуси.

Прийом телефонів здійснюється у фірмових магазинах мобільного оператора. Смартфони, що не використовуються, абоненти Kyivstar повинні передавати в комплекті з адаптером. Замість зданого пристрою можна отримати бонуси на кшталт 3-місячного безоплатного доступу до сервісу Київстар ТБ або 90 днів безлімітного інтернету.

Акцію «Девайс допомоги» було запущено мобільним оператором спільно з благодійною організацією “Карітас-Україна”. Усі здані абонентами телефони перевіряються співробітниками компанії щодо працездатності та відсутності особистої інформації в пам’яті.

Багатьом ВПО довелося спішно покинути свої будинки через бойові дії. В результаті у людей не залишилося жодного майна. Збір мобільних пристроїв буде здійснюватись Kyivstar до червня наступного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів