Поділитись:

Названі секретні коди WhatsApp для розблокування спеціальних функцій

Понеділок, 22 серпня 2022, 05:41

Журналісти опублікували список секретних кодів популярного месенджера WhatsApp. За їх словами, достатньо ввести ці коди у звичайному полі для набору повідомлення, щоб розблокувати в додатку набір спеціальних функцій.

Наприклад, розробниками програми WhatsApp було передбачено можливість зміни шрифту на моноширинний, у якому кожен символ посідає однакове місце по ширині. Для цього користувачеві необхідно натиснути на піктограму апострофа на віртуальній клавіатурі та утримувати її доти, доки не з’явиться знак «зворотного апострофа». Далі цей знак слід тричі розмістити в полі до набору основного тексту повідомлення, і тричі після нього. Ці маніпуляції зроблять повідомлення моноширинним.

Крім того, якщо поставити з двох сторін набраного тексту зірочки, текст відображатиметься жирним шрифтом. А якщо замінити зірочки на символи підкреслення – стиль написання зміниться на курсив. Для створення ефекту закресленого тексту необхідно скористатися тим же методом зі знаком тильди (хвилястої горизонтальної лінії – прим.). А ось функції підкреслення тексту поки що немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів