Поділитись:

Murph Challenge: у Ковелі змагатимуться в пам'ять про загиблих Героїв

Неділя, 21 серпня 2022, 18:54

У Ковелі проведуть спортивні змагання в пам’ять військових, які загинули за Україну.

Про це повідомляє видання «Ковель media».

Одним з організаторів змагань є ковельчанин, тренер Дмитро Шевченко.

Він повідомив «Ковель media», що виникла ідея разом з міською владою провести у Ковелі на День Незалежності України спортивний челендж – «Murph Challenge Kovel – 2022». Аналогічні змагання проводяться у всьому світі в пам’ять військових, які загинули в бойових діях.

Murph Challenge (Виклик Мерфі) – комплекс фізичних вправ, який впровадив лейтенант військово-морських сил США Майкл Мерфі (загинув у 2005 році в Афганістані у віці 29 років).

Потрібно виконати за максимально короткий час:

  •     1 миля (1,6 км) біг;
  •     100 підтягувань (будь-який хват, будь-який стиль);
  •     200 відтискань від підлоги;
  •     300 присідань;
  •     1 миля (1,6 км) біг.

«Не буде ділення на вікові та інші групи. Не буде перших місць і чемпіонів. На першому місці – участь в пам’ять тих воїнів, які віддали життя у війні за Україну. А також здатність перемогти себе, власний страх та втому. Участь – безкоштовна», – говорить Дмитро Шевченко.

Учасники змагань та вболівальники матимуть можливість зробити свою грошову допомогу на підтримку Збройних сил України.

До участі у челенджі «Murph Challenge Kovel – 2022» запрошуються усі бажаючі, віком від 16 років, які здатні виконати всі завдання і не мають медичних протипоказань щодо інтенсивних фізичних навантажень.

За словами Дмитра Шевченка, реєстрація обов’язкова через приватні повідомлення в Інстаграмі та Фейсбуці й дійсна до 24:00 год. 23 серпня.

Змагання, як він стверджує, мають розпочатися у День Незалежності України о 10:00 в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Нагадаємо, що 20 серпня у спортивному комплексі ESPN Wide World of Sports стартували міжнародні спортивні змагання «Ігри Воїнів». Військова з Луцька Майя Москвич здобула на іграх «золото».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів