Поділитись:

Мак і коноплі: волинянин вирощував на городі наркотичні рослини (фото)

П'ятниця, 19 серпня 2022, 16:22
Мак і коноплі: волинянин вирощував на городі наркотичні рослини (фото)

Правоохоронці викрили 43-річного волинянина, який вирощував у себе на городі наркотичні рослини – мак і коноплі.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У п'ятницю, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області ДБН НПУ спільно з дільничними офіцерами поліції Камінь-Каширського РВП ГУНП у Волинській області та ТОР управління патрульної поліції у Волинській області в рамках проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів «Мак-2022» виявили у 43-річного мешканця міста Камінь-Каширський заборонені наркотичні речовини.

Волинянин у своєму домогосподарстві вирощував та зберігав наркотичні засоби, зокрема, коноплі та мак.

Під час проведення слідчих дій поліцейські виявили та вилучили 127 рослин коноплі, подрібнену речовину рослинного походження зовні схожу на канабіс, насіння коноплі та  сухі рослини маку снотворного.

Усе вилучене направлять до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення дослідження.  

Вирішується питання про внесення відомостей до  Єдиного реєстру  досудових розслідувань за ст. 310, ст. 309  Кримінального кодексу України.

Мак і коноплі: волинянин вирощував на городі наркотичні рослини (фото)Мак і коноплі: волинянин вирощував на городі наркотичні рослини (фото)Мак і коноплі: волинянин вирощував на городі наркотичні рослини (фото)Мак і коноплі: волинянин вирощував на городі наркотичні рослини (фото)Мак і коноплі: волинянин вирощував на городі наркотичні рослини (фото)Мак і коноплі: волинянин вирощував на городі наркотичні рослини (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів