Поділитись:

Луцькі муніципали заявили, що «побороли» стихійну торгівлю у місті (фото)

П'ятниця, 19 серпня 2022, 14:21
Луцькі муніципали заявили, що «побороли» стихійну торгівлю у місті (фото)

У департаменті муніципальної варти Луцька заявили, що «побороли» стихійну торгівлю у місті.

Про це йдеться на сторінці департаменту у Фейсбуці.

«Станом на 11:00 19 серпня є перші результати по стихійній торгівлі – вона відсутня (вулиці Ковельська, Львівська, проспект Молоді, Волі, Київський Майдан). Наголошуємо, в разі здійснення торгівлі у стихійних місцях, така торгівля буде зупинена в межах КУпАП. Торгівлю сільськогосподарською продукцією можна здійснювати виключно на ринках міста. Бережіть свої та наші нерви», – йдеться у дописі.

Луцькі муніципали заявили, що «побороли» стихійну торгівлю у місті (фото)Луцькі муніципали заявили, що «побороли» стихійну торгівлю у місті (фото)Луцькі муніципали заявили, що «побороли» стихійну торгівлю у місті (фото)Луцькі муніципали заявили, що «побороли» стихійну торгівлю у місті (фото)Луцькі муніципали заявили, що «побороли» стихійну торгівлю у місті (фото)Луцькі муніципали заявили, що «побороли» стихійну торгівлю у місті (фото)Луцькі муніципали заявили, що «побороли» стихійну торгівлю у місті (фото) 

Нагадаємо, що у Луцьку муніципали вигнали стареньку бабусю, яка торгувала у невстановленому місці, відібравши у неї всю городину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів