Поділитись:

Спорткар на волинських номерах за 6 мільйонів гривень помітили у Польщі (відео)

Четвер, 18 серпня 2022, 18:33

Елітний спорткар McLaren 570 Gt помітили у польському місті Вроцлав. 

Автомобіль із оригінальними номерами АС 7777 МТ, вартість яких оцінюють в 36 тисяч гривень, зареєстрований у Луцьку. Автівка «засвітилася» у Tik Tok користувача Віталія Козака, оприлюдненому 27 липня. 

ЩО ЦЕ БУЛО

На відео рухається повз натовп поруч з іншими спорткарами – польськими та українськими.

Як стало відомо журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент», відео було зняте під час благодійного автозаїзду Positive Ways 2022, учасником якого може стати кожен автолюбитель. Щороку десятки автомобілів проїжджають через всю Польщу. Окрім емоцій для любителів авто, захід має і благодійну мету – гроші, зібрані тут, спрямовують на лікування хворих дітей. Минулого року за чотири дні організатори зібрали 1 200 тисяч злотих. 

ЩО ПИШУТЬ СОЦМЕРЕЖІ

Реакція мережі дуже різниться. Хтось жартує про « бідних українських біженців із Луцька», ще дехто нарікає, чому авто не продали, а кошти не передали збройним силам. Більшість користувачів дуже дивуються, що таке авто взагалі могло бути у Луцьку. 

 

 

 

СКІЛЬКИ КОШТУЄ MCLAREN

Тим часом на сайті AUTO.RIA доступні для купівлі в Україні всього три автомобілі McLaren. Найдешевший з них коштує 160 тисяч доларів. Автомобіль  McLaren 570 Gt продали в Україні 5 років тому за ціною 135 тисяч доларів (більше 5 мільйонів гривень сьогодні). 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів