Поділитись:

Проблем із посипанням вулиць у Луцьку не буде, – Яковлев

П'ятниця, 16 грудня 2016, 17:45
Проблем із посипанням вулиць у Луцьку не буде, – Яковлев

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев запевнив, що комунальні служби в Луцьку працюють добре.

Про це він сказав у програмі "Відкрите місто".

Нагадаємо: раптова вранішня ожеледиця 8 грудня неочікувано застала лучан, частково паралізувавши пішохідний та автомобільний рух у місті. Численні нарікання надходили від жителів міста через несвоєчасне посипання вулиць. Майже сотні лучан через ожеледицю потрапили до травмпункту, зареєстрували більше 10 аварій.

"Ми були максимально готові до негоди. Ми зробили все, що можна було на той період. Але коли температура на ґрунті є мінусовою, коли йде дощ, то він моментально замерзає. Перед тим ми здійснили посипку, але дощ, який випав, обморозив все, що ми посипали. Спрацювати так, щоби цієї ожеледиці не було, – надзвичайно важко. Ускладнило роботу й те, що дощ випав приблизно о 6:30, коли люди почали добиратися до роботи. Якби це було в 5 чи в 9 ранку, то цього б ніхто й не замітив. Біля 10 години ранку проблем у місті вже не було", – пояснив ситуацію Яковлев.

З його слів, тоді комунальники спрацювали нормально. Він переконаний: привести в порядок місто, яке "замерзло за 5 хвилин", – неможливо.

"Ситуацію ми проаналізували, зробили висновки. Я ставлю оцінку "добре" своїм комунальним службам за те, як вони спрацьовували у всіх випадках. Ми завжди встигали розчищати сніг, дороги в нас завжди були посипані, я великих проблем не бачу. І так буде завжди, я вам гарантую", – наголосив Яковлев.

Надрукувати
мітки:
коментарів