Поділитись:

Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)

Четвер, 18 серпня 2022, 14:06
Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)

У четвер, 18 серпня, у кафедральному соборі Святої Трійці відспівали лучанина Олександра Шевлякова. 59-річний чоловік віддав життя за Україну. 

Похорон розпочався о 13:00. Службу традиційно вели кілька священнослужителів. 

«Маленький хлопчик захищає свою маму, якщо відчуває загрозу. Юнак, гуляючи з дівчиною, каже: «Я тебе захищу». А чоловік захищає Україну, яка означає і маму, і кохану, і всіх друзів та рідних. Чоловіки за покликом серця йдуть захищати Україну, адже воно сповнене любов'ю до рідного краю», – сказав під час проповіді священник.

Олександр був призваний на військову службу по мобілізації на посаду заступника начальника штабу батальйону. Майор Шевляков Олександр Генріхович загинув 9 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Піски Донецької області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Його поховають на алеї почесних поховань у Гаразджі. 

Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео)Луцьк попрощався з воїном Олександром Шевляковим, який загинув на Донеччині (фото, відео) 

ІА «Конкурент» висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів