Поділитись:

Волинь на колінах проводжала в останню путь воїна Олексія Кунчика (фото, відео)

Четвер, 18 серпня 2022, 09:07
Волинь на колінах проводжала в останню путь воїна Олексія Кунчика (фото, відео)

Горохівська громада попрощалася з загиблим 41-річним захисником Олексієм Кунчиком.

Героя поховали у середу, 17 серпня, повідомили на фейсбук-сторінці Горохівської міської ради.

Тіло Героя, котрий загинув у боях з російськими загарбниками на півдні країни, доставили у рідне село Підбереззя, в батьківську хату. Разом з рідними та близькими нашого земляка сльозами зустрічало і небо. Протягом усього траурного маршруту від Горохова аж до рідної хати, люди ставали на коліна та віддавали останню шану загиблому.

Прощалися з Олексієм та молилися за спокій його душі в Анно-Зачатіївському храмі села Підбереззя.

Нагадаємо, внаслідок важких поранень військовий Олексій Кунчик загинув 13 серпня у селі Широке Баштанського району, що на Миколаївщині.

Волинь на колінах проводжала в останню путь воїна Олексія Кунчика (фото, відео)Волинь на колінах проводжала в останню путь воїна Олексія Кунчика (фото, відео)Волинь на колінах проводжала в останню путь воїна Олексія Кунчика (фото, відео)Волинь на колінах проводжала в останню путь воїна Олексія Кунчика (фото, відео)Волинь на колінах проводжала в останню путь воїна Олексія Кунчика (фото, відео)Волинь на колінах проводжала в останню путь воїна Олексія Кунчика (фото, відео)Волинь на колінах проводжала в останню путь воїна Олексія Кунчика (фото, відео)Волинь на колінах проводжала в останню путь воїна Олексія Кунчика (фото, відео)Волинь на колінах проводжала в останню путь воїна Олексія Кунчика (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів