Поділитись:

На Закарпатті 12-річний хлопець розстріляв кота з пневматичної рушниці (відео 18+)

Середа, 17 серпня 2022, 13:43
На Закарпатті 12-річний хлопець розстріляв кота з пневматичної рушниці (відео 18+)

На Закарпатті правоохоронці притягнули до відповідальності батьків 12-річного хлопця після того, як той на камеру розстріляв кота з пневматичної рушниці й виклав це відео в інтернет.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області на сайті ГУНП.

У вівторок, 16 серпня, під час моніторингу інтернету, в одній з соцмереж поліцейські виявили відео, на якому зафіксовано, як дитина з предмета, схожого на рушницю, стріляє у тварину.

Цю подію працівники поліції одразу зареєстрували та розпочали перевірку.

Поліцейський офіцер громади Рахівщини швидко встановив особу хлопця, який був на відео, та відправився до нього додому. В результаті було встановлено, що 12-річний школяр справді здійснював постріли з пневматичної рушниці у кота.

За таку поведінку малолітньої дитини поліцейські притягнули до відповідальності батьків. На останніх за неналежне виховання складено адміністративний протокол. З родиною і надалі працюватиме ювенальна поліція, для того, щоб не допустити подібних випадків у майбутньому.

Окрім цього, в ході перевірки буде встановлюватися, яким чином в руки 12-річного хлопця потрапила пневматична рушниця. Цьому факту буде надана окрема правова оцінка.

Поліція нагадує дорослим про необхідність вчасного реагування на будь-які прояви агресії та жорстокості у дітей, особливо в час війни. В разі потреби звертайтеся за допомогою до спеціалістів, у тому числі і до співробітників ювенальної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024