Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 16 серпня

Вівторок, 16 серпня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 16 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 16 серпня:

Про те, що біля Луцька затримали двох чоловіків, які пів року перебували в розшуку

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 16 серпня 

Неподалік Луцька опівночі відбулось резонансне затримання двох чоловіків, які пів року були в розшуку.

«Черговий наряд добровольців ДФТГ Підгайці # 1 близько опівночі затримав двох чоловіків підозрілої зовнішності у центрі села Лище та доправив їх на місцевий блокпост. Там їх було передано працівникам поліції. Після встановлення їх осіб, з'ясувалося, що зловмисники попередньо притягувалися до відповідальності за розбещення неповнолітніх й вже шість місяців перебували у розшуку!» – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що затримані – волиняни, проте за якою статтею затриманих буде притягнуто до відповідальності, поки невідомо.

Про те, що на камеру зафіксували момент смертельної ДТП біля «Променя» в Луцьку (відео 18+)

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 16 серпня 

Водій позашляховика BMW X5, який в неділю, 14 серпня на смерть збив 84-річну жінку, залишив місце аварії навіть не зупинившись. Проте поліція затримала його менше ніж за 10 хвилин в селі поблизу Луцька.

Про те, що на Волині підліток вночі обікрав магазин

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 16 серпня 

У ніч з 14 на 15 серпня в селищі Голоби невідомий пошкодив вхідні металопластикові двері, проник до магазину та викрав звідти понад 10 тисяч гривень та товарно-матеріальні цінності. Загальна сума збитків наразі встановлюється.

Співробітники встановили особу правопорушника – це 15-річний мешканець Ковельського району. 

Про те, що у Луцькому районі безвісти зникло подружжя

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 16 серпня 

Співробітники Луцького  РУП ГУНП у Волинській області розшукують Кривальчука Віктора Веніаміновича, 22  серпня 1983 року народження, та Кривальчук Марію Володимирівну, 11 липня 1988 року  народження. Подружжя проживає у селі Лище, Луцького району. Родичі повідомили, що 4 серпня вони покинули місце проживання, на зв'язок з рідними не виходять та їхнє місцезнаходження невідоме.

Прикмети Віктора Кривальчука: зріст 175-180 см, вага 85 кг, спортивної тілобудови, волосся світло-русяве, коротке, може бути одягнений в камуфляжний одяг.

Прикмети Марії Кривальчук: 170-175 см, худорлявої тілобудови, волосся світлого кольору, коротка зачіска.

Можуть перебувати на території Рівненської області.  

Про те, що на Донеччині загинув майор Олександр Шевляков із Луцька

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 16 серпня 

«Лучанин Шевляков Олександр Генріхович 18. 04. 1963 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до особового складу військової частини на посаду заступника начальника штабу батальйону», – йдеться в повідомленні Луцького міського голови.

Майор Шевляков Олександр Генріхович загинув 9 серпня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Піски Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів