Поділитись:

Бус, «нічник», рації: Луцьк передав чергові подарунки військовим (фото)

Понеділок, 15 серпня 2022, 18:45
Бус, «нічник», рації: Луцьк передав чергові подарунки військовим (фото)

Жителі Луцька передали захисникам України мікроавтобус, нічний приціл, десяток рацій, медзасоби, продукти харчування, а також пальне і зарядну станцію.

Про це у понеділок, 15 серпня, повідомив на своїй сторінці у фейсбуці Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Сьогодні передали чергові подарунки для наших військових», – написав він.

За словами мера, мікроавтобус Volkswagen Transporter для ЗСУ придбали за кошти від одноденного заробітку працівників Луцької міської ради, а також закладів освіти і культури міста. Автомобіль перефарбували в темно-зелений колір та провели усі регламентні роботи. Бус призначається для стрілецького батальйону з Луцька, військовослужбовцями якого є переважно місцеві жителі.

«Також передали тепловізор KONUS, 10 високотехнологічних рацій HYTERA, повербанки, батарейки, ліхтарики, каремати, засоби медичного призначення, консерви та іншу їжу, яка не псується швидко», – додав міський голова. 

Крім того, в одну з військових частин направили 100 літрів палива, а у стрілецьку дивізію – переносну зарядну станцію з сонячною панеллю.

Бус, «нічник», рації: Луцьк передав чергові подарунки військовим (фото)Бус, «нічник», рації: Луцьк передав чергові подарунки військовим (фото)Бус, «нічник», рації: Луцьк передав чергові подарунки військовим (фото)Бус, «нічник», рації: Луцьк передав чергові подарунки військовим (фото)Бус, «нічник», рації: Луцьк передав чергові подарунки військовим (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів