Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 14 серпня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про дачників і шершнів

У Луцькому районі рятувальники прийшли на допомогу мешканцям дачного масиву, які виявили під дахом одного з будинків гніздо небезпечних комах.

У середу, 10 серпня, о 10:40 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканців дачного масиву «Діброва», що у селі Струмівка Луцького району на вулиці Горохівській під дахом приватного будинку виявили гніздо шершнів. Мешканці не змогли самостійно зняти кубло через значну кількість агресивних комах, тому звернулися до рятувальників.

На місце події виїхали співробітники аварійно-рятувальної частини загону спецпризначення та знешкодили гніздо небезпечних комах.

Цього ж дня гніздо шершнів знешкодили рятувальники 19-ї ДПРЧ м.Ковеля на території ТОВ «Галичина» поблизу села Бахів Ковельського району. 

Рятувальники застерігають: будьте пильними, адже шершні  дуже небезпечні комахи. Їхні укуси можуть стати смертельними.
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про «кратер» серед дороги

В обласному центрі Волині посеред дороги біля торгового центру виникло провалля. Ймовірно, вода вимила ґрунт під асфальтовим покриттям.

Провалля виникло на вулиці Карпенка-Карого, поблизу торгового центру «Європа». 

«Кратер на цілу полосу. Будьте обережні», – повідомляли лучани.

Про негоду в Луцьку

З ночі 12 серпня у Луцьку майже не вщухала злива – лило впродовж дня, дощ стихає на короткий час і розпочинається з новою силою.

Майже добу місто заливає дощем. Вода не встигає сходити у зливові каналізації, тож у багатьох мікрорайонах Луцька – справжній потоп.

Рясні опади затопили дороги та двори, внаслідок чого став неможливим рух транспорту. 

Люди ходили по коліна у воді.

Про хлопчика, який випав з вікна та помер

У Луцьку з вікна випала однорічна дитина – у реанімації вона померла.

9 серпня 2022 року у місті Луцьк у відділенні реанімації одного із  медичних закладів померла однорічна дитина. Вона випала з вікна дев'ятого поверху 

Дитина, перебуваючи в кімнаті квартири без нагляду дорослих, вилізла на батарею біля вікна, потім на підвіконня і через необережність випала з відчиненого вікна дев’ятого поверху будинку.

Батько в цей час перебував на кухні, матір вийшла в іншу кімнату. Почувши звук вікна, що відкривається, батьки забігли в кімнату, проте дитини там вже не було. На момент події з хлопчиком в кімнаті перебувала малолітня сестра, яка гралася.

Батьки дитини раніше не притягувалися до адміністративної відповідальності, не перебувають на обліку служби у справах дітей.

Інші цікаві та важливі новини:

Рух транспорту по Лесі Українки в Луцьку: кому дозволять їздити (відео)

У центрі Луцька чоловік втратив свідомість – його забрала «швидка» (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів