Поділитись:

Як працюватимуть банки під час зимових свят

П'ятниця, 16 грудня 2016, 10:59
Як працюватимуть банки під час зимових свят

Національний банк України встановив порядок роботи банків у період завершення звітного року.

Про це повідомляє БізнесЦензор.

Згідно з рішенням НБУ, 28, 29 грудня система електронних платежів Національного банку буде працювати в режимі продовженого банківського дня на дві години.

30 грудня до 13:00 всі учасники електронних платежів можуть здійснювати платежі тільки між банківськими установами, що підпорядковані одній юридичній особі, а також платежі, спрямовані в НБУ та органи Держказначейства. Банківський день у СЕП закінчується о 15:00.

2 та 9 січня електронні платежі, система електронної пошти НБУ, депозитарій, система кількісного обліку депозитних сертифікатів, система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку, система з купівлі та продажу кредитних ресурсів КредІнфо2 "," Реєстр договорів з нерезидентами 2 "не будуть працювати.

3 січня банки працюватимуть без клієнтів і забезпечувати комплекс робіт, пов'язаних з початком нового звітного року. Міжбанківські перекази коштів через СЕП в цей день не будуть здійснюватися.

4-6 і 10 січня СЕП і банківська система працюють у звичайному режимі.

З 30 грудня до 4 січня діятиме офіційний курс гривні до іноземних валют і банківських металів, установлений Національним банком України 29 грудня.

У період з 31 грудня до 9 січня банки повинні забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів, заявляє НБУ.

Надрукувати
мітки:
коментарів