Поділитись:

На Волині створять спецкомісію для боротьби з фальсифікатом

П'ятниця, 16 грудня 2016, 09:54

Щоб мінімізувати негативні явища у сфері реалізації підакцизної продукції, на Волині створили спеціальну комісію.

До її складу входять представники територіальних органів ДФС, Національної поліції, митниці та інших органів контролю, котрі в межах повноважень кожного з відомств активізують роботу з виявлення неліцензійної торгівлі та інших порушень у сфері обігу алкоголю і тютюну, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

"Я вважаю, що громади повинні безпосередньо впливати на ситуацію на ринку підакцизної продукції. Тому ми й запросили обговорити це питання депутатів обласної ради, котрі мають налагоджений контакт з мешканцями територіальних одиниць. Саме споживачі підакцизної продукції, які сплачують роздрібний акциз, повинні бути особисто зацікавлені в тому, щоб сплачений ним податок своєчасно спрямовувався в бюджет", – зазначила начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук на зустрічі з депутатими.

Керівник волинських фіскалів наголосила, що мета діалогу з представниками депутатського корпусу – не лише отримати інформацію про ймовірні порушення, викрити зловживання під час реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів, а й попередити можливі негативні наслідки, як то несплата податків в бюджет чи загроза здоров'ю споживачів.

Нагадаємо: нещодавно на одному з ринків Луцька провели фактичну перевірку та вилучили сурогатний алкоголь з незаконного обігу.

Надрукувати
мітки:
коментарів