Поділитись:

Блокування голосових повідомлень: Telegram випустив «революційне» оновлення

Субота, 13 серпня 2022, 01:09
Блокування голосових повідомлень: Telegram випустив «революційне» оновлення

Команда Telegram представила нову версію популярного месенджера. Серед нововведень – блокування голосових повідомлень.

Про це пише «Судово-юридична газета», посилаючись на розробників.

Головні «фішки» оновлення:

Блокування голосових повідомлень

Зі слів розробників, це одна з функцій, що найбільш запитуються серед ком'юніті. Є можливість вибрати, хто зможе надсилати повідомлення: Усі, Мої контакти або Ніхто.

Можливість подарувати Telegram Premium

Тепер передплатою Telegram Premium можна поділитися з рідними, друзями та колегами, подарувавши їм передплачену передплату на 3, 6 або 12 місяців – «з приємною знижкою».

Авторські анімовані емодзі

Тепер у Телеграмі є платформа для створення нових емодзі – вона надає можливість завантажити власні набори з унікальними персонажами для платних користувачів.

Анімовані емодзі можна додавати до тексту повідомлень або підписів до фото та відео. Користувачам Premium-підписки вже доступні перші 10 анімованих наборів з більш ніж 500 емодзі. Нові набори та емодзі обіцяють оновлювати регулярно.

Інтерактивні анімовані емодзі

З багатьма популярними емодзі та їх «альте рего» з авторських наборів можна взаємодіяти в особистих листуваннях: якщо будь-який із співрозмовників натисне на меседж з емодзі, обидва учасники чату одночасно побачать повноекранну анімацію.

Тепер додаткові анімації є у ​​багатьох емодзі.

Нова панель стікерів в Telegram для iOS

Її дизайн оновили – тепер можна швидко свайпати між розділами зі стікерами, емодзі та GIF. Для Android, комп'ютерів та браузерів ця «фішка» вже давно доступна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів