Поділитись:

Держгеокадастр Волині не показує учасникам АТО всіх вільних ділянок

Четвер, 15 грудня 2016, 17:34
Держгеокадастр Волині не показує учасникам АТО всіх вільних ділянок

Держгеокадастр Волинської області звинувачують у приховуванні від учасників АТО інформації про вільні земельні ділянки.

Про це заявив голова координаційного центру спілки воїнів АТО Волині Ярослав Мудрик під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, – передає "Вголос".

"Держгеокадастр не надає інформацію щодо вільних земель у Волинській області. Нам кажуть, що земель для індивідуального будівництва немає, і що це питання належить до компетенції сільських рад. А місцеві ради скаржаться на відсутність проектної документації. У Луцьку, наприклад, знайшли і виділили лише 1 земельну ділянку для загиблого воїна АТО. Кількість тих, хто воює на Сході і не отримує земельних ділянок, зростає. Роботу щодо надання земельних ділянок у Волинській області ми вважаємо неефективною. На мою думку, варто створити комісію з депутатів, яка могла б побачити, які ділянки є вільні і які можна виділити воїнам АТО", – зазначив Ярослав Мудрик.

Голова постійної комісії Анатолій Вітів запропонував рекомендувати начальнику Держгеокадастру Василю Василенку проінформувати депутатів про свою діяльність на наступній сесії обласної ради.

Зазначимо, що сам Василь Василенко проігнорував засідання постійної комісії.

Надрукувати
мітки:
коментарів