Поділитись:

На Волині за добу ліквідували дві пожежі у житловому секторі

П'ятниця, 12 серпня 2022, 12:26

Упродовж минулої доби, 11 серпня, рятувальники області загасили 2 пожежі, які виникли у житловому секторі в Камінь-Каширському районі та двічі виїздили на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Волинській області у Фейсбуці.

Так, о 12:02 у селі Лишнівка на території Прилісненської територіальної громади зайнялася дерев’яна літня кухня. Пожежу о 12:40 локалізували працівники 13 Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі, яким допомагали працівники відомчої пожежної охорони торфобрикетного заводу Сойне та державного підприємства Городоцького лісгоспу. Спільними зусиллями вогнеборців пожежа ліквідована о 13:57.

О 18:49 виникла ще одна пожежа господарської будівлі у селі Раків Ліс Камінь-Каширської міської громади. О 19:25 пожежа локалізована, о 21:05 – ліквідована. На гасіння пожежі залучено 7 осіб особового складу та два пожежні автомобілі 8 Державної пожежно-рятувальної частини з міста Каменя-Каширського.

В обох випадках ймовірною причиною виникнення пожеж стало коротке замикання електромережі.

Нагадаємо, що упродовж 10 серпня на Волині загасили 3 пожежі – дві у житловому секторі та одну пожежу сміття, а також тричі виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів