Поділитись:

ТОП-10 автомобілів, які перестануть випускати в 2017 році (фото)

Четвер, 15 грудня 2016, 21:27

Застарілі моделі авто змінюються більш досконалими версіями і поколіннями, інші – просто перестають випускати.

Видання "Популярная механика" представило десять автомобілів, які в 2017 році знімуть з виробництва.

Aston Martin DB9. Цей відомий і дуже британський автомобіль був розроблений Яном Каллум і Хенриком Фіскером. Випущений в 2003 році, він швидко завоював популярність серед покупців. Але вже в 2016-му Aston випускала тільки модель DB9 GT, а в 2017-му його остаточно замінить DB11.

BMW Z4. Першим сучасним родстером BMW був Z3. У 2002 році, коли народилася модель другого покоління, її позначили Z4. У 2009 вийшла нова версія, що більше нагадує спорткар, але більш важка за рахунок висувного верху. За нею пішла ще свіжіша шестициліндрова модель, а слідом ще дві. На жаль, зараз місця на ринку для Z4 просто не залишилося.

Buick Verano. Коли цей автомобіль дебютував в 2012 році, ідея компактного седана для середнього класу здавалася абсолютно логічною. З огляду на нестабільний фінансовий клімат останніх років і високі ціни на бензин в США, покупець повинен був оцінити недорогий і економний Buick Verano. Але ціни на бензин незабаром звалилися, і всі кинулися скуповувати більші автомобілі. В GM змушені були заявити, що в жовтні 2016 року модель знімається з виробництва.

Cadillac ELR. Рекламна кампанія першого гібрида Cadillac була щонайменше дивною,спрямованою виключно на американського глядача і частково проти іноземців. З огляду на ціну в 75 тисяч доларів, продажі, м'яко кажучи, не блищали - GM вдалося продати менше ніж 1500 примірників за 2014 і 2015 роки. Спроба врятувати ELR в 2016-му не досягла успіху, хоча йому поліпшили управління і зрізали ціну до 10 тисяч доларів.

Cadillac SRX. У 2003 році перше покоління Cadillac SRX досягло успіху в змаганні з такими серйозними суперниками, як Porsche Cayenne і Infiniti FX45. Друге покоління більше нагадувало Chevrolet Equinox, ніж інші седани Cadillac, але публіка його не оцінили, віддаючи перевагу більш комфортним моделям. Тож заміна для SRX - XT5 - якраз призначена для покупців, які прагнуть до розкоші.

Chrysler 200. У 2015 році, першому році продажів для новенького Chrysler, було розпродано 178 тисяч моделей. За той же період Honda реалізувала вдвічі більше автомобілів Accord. Зрештою компанія Chrysler вирішила відмовитися від нової серії, зосередившись на вантажівках і SUV.

Chrysler Town & Country. Цю модель замінює покращений варіант - мінівен Chrysler Pacifica. Він у всьому програвав конкурентам з Honda і Toyota, тож навряд хтось буде сумувати..

Dodge Dart. В якомусь сенсі Dart прокляли ще до того, як він рушив з місця. Цей седан на перший погляд здавався стильним, але потім з'ясувалося, що йому варто було провести трохи більше часу в розробці. Продажі в 2015 були непогані - понад 87 тисяч машин, але компанія вирішила зняти модель з виробництва в кінці 2016- го.

Land Rover LR4. Спершу була модель LR3, за нею - LR4 (так називався Discovery для американського ринку), яку витіснило нове покоління Discovery. А LR3 вперше побачив світ у 2005 році, замінивши попереднє покоління Discovery. Тож коли в наступному році нова Discovery займе місце LR4, коло остаточно замкнеться.

Dodge Viper. Цей автомобіль був дуже хорошим для цього світу, і ось його час настав. У 2017 році вийде обмежене число моделей. Viper вже вмирав в кінці 2010 року, щоб відродитися знову в 2013-му.

Надрукувати
мітки:
коментарів