Поділитись:

Одяг, продукти, медикаменти: у Луцьк привезли допомогу з Німеччини

Четвер, 11 серпня 2022, 18:13
Одяг, продукти, медикаменти: у Луцьк привезли допомогу з Німеччини

До луцького центрального пункту допомоги прибула гуманітарна допомога з німецького міста Швайнфурт. Привезли одяг, харчові продукти, одноразовий посуд, засоби гігієни, медикаменти, павербанки, батарейки.

Про це повідомляє управління інформаційної роботи Луцької міської ради.

Зі Швайнфуртом Луцька міська рада планує встановити партнерські відносини, але ще до підписання офіційних документів німецька сторона вже демонструє свою солідарність з українським народом та готовність допомагати Луцькій міській територіальній громаді.

«Отримали не лише одяг та продукти, які ми передаємо на потреби внутрішньо переселених осіб. Надійшли речі, які наразі дуже необхідні нашим Збройним Силам та загонам територіальної оборони, які захищають північ області, що межує з Білоруссю. Це павербанки, засоби медичного призначення, спальники, каремати. В кожній заявці від військових частин йдеться про них, тому що на передовій вони дуже потрібні», – каже координатор центрального пункту допомоги Олена Барська.
 

З центрального пункту, який з перших днів війни збирає та розподіляє гуманітарну допомогу для військових, територіальної оборони та переселенців, вантаж з Німеччини вже завтра вирушить до бойових підрозділів.

Нагадаємо, що українці, які отримали тимчасовий захист у Чехії, мають право на такі ж безоплатні послуги в рамках державної програми медичного страхування, як і у громадян Чехії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 грудня 2023
29 листопада 2023
20 листопада 2023
26 жовтня 2023
14 жовтня 2023
25 вересня 2023
15 вересня 2023
12 вересня 2023
31 липня 2023
06 липня 2023