Поділитись:

Удар по Миколаєву: поранені троє людей, у тому числі 13-річна дитина (фото)

Середа, 10 серпня 2022, 11:19
Удар по Миколаєву: поранені троє людей, у тому числі 13-річна дитина (фото)

Вночі окупанти обстріляли Миколаїв з РСЗВ «Смерч», у результаті чого були пошкоджені склади й автобаза одного з підприємств, вісім приватних будинків, поранення отримали троє людей, включаючи 13-річну дівчинку.

Про це у середу, 10 серпня, повідомив у телеграмі мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

За словами Сєнкевича, внаслідок обстрілу реактивною артилерією були понівечені склади та автобаза одного з підприємств. Також були пошкоджені 8 приватних будинків – семи з них побиті вікна, двері, дах та фасад, Ще в одному внаслідок влучання боєприпасів сталась пожежа. Вогонь знищив дах, перекриття та утеплювач будівлі. Займання ліквідували рятувальники ДСНС.

Інші чотири житлові будинки через обстріли наразі без електроенергії. Пошкоджень від влучань боєприпасів чи уламків у них немає.

Попередньо відомо, що поранення отримали троє осіб, серед них – 13-річна дівчинка.

Удар по Миколаєву: поранені троє людей, у тому числі 13-річна дитина (фото)Удар по Миколаєву: поранені троє людей, у тому числі 13-річна дитина (фото)Удар по Миколаєву: поранені троє людей, у тому числі 13-річна дитина (фото)Удар по Миколаєву: поранені троє людей, у тому числі 13-річна дитина (фото)Удар по Миколаєву: поранені троє людей, у тому числі 13-річна дитина (фото)Удар по Миколаєву: поранені троє людей, у тому числі 13-річна дитина (фото)Удар по Миколаєву: поранені троє людей, у тому числі 13-річна дитина (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів