Поділитись:

У луцьких маршрутках відновили перевірки оплати проїзду

Середа, 10 серпня 2022, 09:50
У луцьких маршрутках відновили перевірки оплати проїзду

У Луцьку відновили контроль за дотриманням вимог щодо безготівкової оплати проїзду в громадському транспорті.

Станом на 9 серпня у Луцьку працювали 10 контролерів та п'ять інспекторів муніципальної варти на 23-х автобусних маршрутах, – розповів Суспільному начальник відділу транспорту міськради Олександр Середа. 

Як зазначила контролерка Наталія Корольова, від сьомої ранку до десятої години одна бригада перевірила 11 маршруток, серед пасажирів було 30 людей, які оплатили проїзд готівкою.

Перевірку контролери здійснюють разом з працівниками муніципальної варти.

Інспектор Олександр Бенько каже, що пасажирів, які розраховуються у маршрутках готівкою з транспорту не висаджують, а лише роз'яснюють їм правила проїзду. Поки таких людей не штрафують.

Зі слів Олександра Середи, щоденно на міських та приміських маршрутах Луцької громади курсують 105 автобусів. Контролювати дотримання вимог щодо безготівкової оплати проїзду у маршрутках будуть щодня з сьомої години ранку до завершення роботи громадського транспорту. У вихідні – працюватимуть чергові бригади.

Нагадаємо: з 8 серпня у Луцьку на маршрутах працюватиме кілька мобільних груп, які щоденно, в змінному графіку, перевірятимуть усі транспортні засоби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів