Поділитись:

Ротація: команда волинських саперів відправилася розміновувати Чернігівщину

Понеділок, 08 серпня 2022, 13:20
Ротація: команда волинських саперів відправилася розміновувати Чернігівщину

Команда волинських саперів-надзвичайників відправилася у Чернігівщину, аби замінити своїх колег, які займаються розмінуванням звільнених територій з початку літа.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 8 серпня, відбулася ротація волинських піротехніків – команда саперів ДСНС відправилася у Чернігівщину, аби замінити своїх колег, які займаються розмінуванням звільнених територій з початку літа. Відділення групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення на чолі з начальником групи майором служби цивільного захисту Віталієм Галашею вирушили на Чернігівщину, щоб замінити у роботі своїх колег-волинян, які працюють на Чернігівщині з 8 червня.

Перед від’їздом начальник управління з реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС області полковник служби цивільного захисту Олександр Никитюк провів інструктаж з особовим складом, а начальник ГУ ДСНС області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук побажав безпечної праці й висловив упевненість, що волинські фахівці цивільного захисту гідно впораються з поставленими завданнями.

Нагадаємо: 30 липня більше сотні бійців однієї роти окремого загону спеціального призначення «Любарт» прибули до Луцька на ротацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів