Поділитись:

На Волині мотоцикл протаранив «рено» – 19-річний юнак помер у лікарні (фото, відео)

Понеділок, 08 серпня 2022, 11:39
На Волині мотоцикл протаранив «рено» – 19-річний юнак помер у лікарні (фото, відео)

На Волині внаслідок отриманих у дорожньо-транспортній пригоді травм у лікарні помер 19-річний юнак.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у п’ятницю, 5 серпня, в селі Грудки Камінь-Каширського району: зіткнулися мотоцикл Lifan та автомобіль Renault. Попередньо, 49-річний водій «рено» повертав ліворуч, а 19-річний мотоцикліст у цей час намагався обігнати легковик. Внаслідок зіткнення водій двоколісного серйозно травмувався, його доставили до лікарні, де за день він помер.

Слідчо-оперативна група поліції прибула на місце автопригоди менш ніж за 10 хвилин. Належним чином був здійснений огляд місця події, опитані свідки, зібрані речові докази.

Водія автомобіля поліцейські одразу освідували: той був тверезим.

«Зазначимо, що він не колишній працівник системи МВС, як про це повідомляли у деяких соцмережах»,  додали у пресслужбі волинської поліції.

За фактом ДТП триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз для встановлення технічного стану транспортних засобів, швидкості руху тощо.

Слідчі з’ясовують обставини аварії.

На Волині мотоцикл протаранив «рено» – 19-річний юнак помер у лікарні (фото, відео)На Волині мотоцикл протаранив «рено» – 19-річний юнак помер у лікарні (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів