Поділитись:

Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото)

Неділя, 07 серпня 2022, 23:03
Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото)

У неділю, 7 серпня, в останню путь провели багаторічного керівника Володимира Петра Саганюка. Попрощатися із колишнім мером прийшли сотні людей, труна «потопала» у квітах.

Про це повідомляє видання «Буг».

Нагадаємо, серце Петра Даниловича раптово перестало битися 6-го серпня у дорозі, в своєму авто.

Петро Саганюк керував Володимиром понад 20 років, з 1998-го по 2020-ий, люди висловлювали йому довіру чотири рази підряд. Пішов з посади після виборів у 2020. Про нього відгукуються, як про мудрого, інколи суворого, але завжди справедливого керівника, людину на своєму місці. Для багатьох він був наставником, порадником, учителем.

Прощання відбулося у Володимирському Свято-Успенському кафедральному соборі. В останню путь Петра Даниловича провели рідні, близькі, друзі, колеги, духівництво, багато мешканців та осіб з інших сіл і міст. Труна «потопала» у квітах, які несли люди, щоб віддати останню шану багаторічному керівнику Володимира.

Поховали колишнього мера на кладовищі у рідному селі Сусваль (колишнє Жовтневе), звідки він родом. Поки кортеж виїжджав із собору, у Володимирі тимчасово перекрили рух на вулиці Устилузькій, Данила Галицького.

Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото)Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото)Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото)Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото)Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото)Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото)Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото)Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото)Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото)Очолював місто 20 років: Володимир попрощався з Петром Саганюком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів