Поділитись:

У липні на Волині стався «весільний бум» (фото, відео)

Вівторок, 02 серпня 2022, 13:49
У липні на Волині стався «весільний бум» (фото, відео)

«Найспекотнішим» на весільні церемонії виявився цьогорічний липень: впродовж минулого місяця на Волині одружилося 626 пар – це майже на 100 пар більше, ніж у попередні місяці.

Про це повідомила пресслужба Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

«Здебільшого традиційним вбранням наречених залишаються українські вишиванки, а ось «родзинкою» весілля стають домашні улюбленці. Так і у волинських молодят чотирилапими гостями стали поважний лабрадор Люцик та милий королівський пудель Сьома, завдяки яким особливий день їх господарів виявився душевним та надзвичайно зворушливим», – йдеться у повідомленні.

Загалом за сім місяців 2022 року відділи державної реєстрації актів цивільного стану Волинської області зареєстрували 3 393 шлюби. Для порівняння – за відповідний період минулого року в області одружилося 3 028 пар закоханих.

У липні на Волині стався «весільний бум» (фото, відео)У липні на Волині стався «весільний бум» (фото, відео)У липні на Волині стався «весільний бум» (фото, відео)У липні на Волині стався «весільний бум» (фото, відео)У липні на Волині стався «весільний бум» (фото, відео)У липні на Волині стався «весільний бум» (фото, відео)У липні на Волині стався «весільний бум» (фото, відео)У липні на Волині стався «весільний бум» (фото, відео)У липні на Волині стався «весільний бум» (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів