«Хочу відвезти її додому»: чоловік Руслани Писанки повідомив, що похорон буде в Києві

Вівторок, 02 серпня 2022, 13:12

Руслану Писанку поховають на Байковому кладовищі у Києві. 

Про це повідомив її чоловік Ігор Ісаков під час прощання з зіркою у Німеччині, де вона померла від важкої хвороби.

Прощалися з Русланою у німецькому місті Кайзерслаутен у вівторок, 2 серпня. На прощання прийшло чимало українців. Службу вів греко-католицький священник Андрій Чмир. Він прочитав молитви за спокій душі відомої українки. У проповіді священник розповів, що Русалана до останнього не розповідала про свою хворобу. Вона була світлою і позитивною людиною, і такою її запам'ятають усі. 

 

Ігор Ісаков розповідає, що через складну ситуацію в країні небагато кому з рідні вдалося приїхати на прощання в Німеччину. Був тільки його син та декілька близьких людей. 

«Прийшли також ті люди, які стали рідними вже тут. Це неймовірно. Руслана – такий магнітик, що де би вона не з'являлася, у неї завжди з'являлися друзі», – розповідає чоловік. 

Він постійно виправляє себе, коли говорить про Руслану в минулому часі.

 

До лютого Руслана та родичі не знали, що то був рак.

«Ми тут вже взнали. До того, як я взнав, була кремація моєї тещі. На початку березня. За тиждень після того Руслана подзвонила і сказала, що її забрала швидка – їй стало погано. Там і виявили пухлину. Про хворобу ми дізналися тут. Шість хіміотерапій. Остання шоста пройшла дуже добре, і сказали, що був дуже гарний результат. Але імунна система, мабуть, не витримала», – розповів він. 

 

Урну з прахом телеведучої повезуть в Україну вже незабаром. Про храм, у якому відспівуватимуть Руслану, чоловік пообіцяв повідомити згодом. 

«Я дуже хочу додому. Я впевнений, що Руслана теж. Вона весь час хотіла. Вона настільки любила Київ, настільки його любить, що я хочу якомога швидше відвезти її додому», – каже він і не стримує сліз. 

 

Руслану поховають разом із мамою, яка померла на початку березня, і яку також кремували. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: