Поділитись:

Патрульні вночі зловили трьох п'яних водіїв: двох у Луцьку, одного – на трасі

Вівторок, 02 серпня 2022, 13:04
Патрульні вночі зловили трьох п'яних водіїв: двох у Луцьку, одного – на трасі

У Луцьку під час дії комендантської години зловили двох п'яних водіїв, ще  одного – на автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне.

Про це у вівторок, 2 серпня, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

«За останню добу патрульні виявили 3-х керманичів з ознаками алкогольного сп'яніння. Всіх водіїв охоронці порядку зупиняли для перевірки документів під час дії комендантської години. Та під час спілкування з’ясовували, що громадяни перебувають під дією алкоголю», – йдеться у дописі.

На вулиці Федорова у Луцьку екіпаж патрульних зупинили легковик ВАЗ. Водій пройшов огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу Drager. Результат – 1,26 проміле, що перевищує допустиму норму у 6 разів.

На вулиці Чорновола поліцейські зупинили автомобіль Renault для перевірки документів  керманича й встановили, що водій має ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду у медичному закладі показав 0,54 проміле, що перевищило допустиму норму у 3 рази.

Ще одного водія з ознаками сп’яніння виявили на автодорозі Н-22. Результат тесту на огляд алкогольного сп'яніння – 1,33 проміле, що перевищує допустиму норму у 7 разів.

На усіх порушників патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів