Поділитись:

Для Луцька створили новий логотип (фото)

Вівторок, 13 грудня 2016, 22:06

Новий логотип, який пропонують розробники><span class=Новий логотип, який пропонують розробники

Одна з рекламних агенцій розробила концепцію бренда Луцька, включно з логотипом, яку, після обговорення з лучанами, планують запровадити у місті.

Ініціатором розроблення "нового обличчя" Луцька є місцевий спеціаліст з маркетингу та реклами, начальник відділу маркетингу компанії Modern-Expo Group Микола Жичук.

13 грудня він презентував демонстраційну версію брендбуку обласного центру Волині і анонсував публічне обговорення цього проекту.

Так, зокрема, ініціатори оприлюднять звернення до міської влади на сайті системи електронних петицій 14 грудня. Там же ж можна буде ознайомитися з демонстраційною версією брендбуку.

Також посилання на проект у pdf-форматі можна буде завантажити зі сторінки Volyn Marketing Hub у соціальних мережах.

Спеціаліст з маркетингу розкритикував логотип та слоган Луцька, який розробили у 2012.

Миколі Жичуку не подобається те, що є зараз><span class=Миколі Жичуку не подобається те, що є зараз

Він  трішки покепкував з нинішнього логотипу та слогану міста><span class=Він трішки покепкував з нинішнього логотипу та слогану міста

І продемонстрував кілька іронічних слайдів><span class=І продемонстрував кілька іронічних слайдів

"Мене не влаштовує те, що є зараз. Хотів би на вищому рівні позиціонувати наше місто. Тут є багато такого, що необхідно показувати", – розповідає Микола Жичук.

"В мене велика претензія до слогану "Луцьк – приємне відкриття". Він ні про що. До цього потрібно підходити більш серйозно, працювати з різними аудиторіями і вирішувати, що ми хочемо далі розвивати", – додає спеціаліст з маркетингу.

Експерт зауважує, що логотип – це лише вершина айсбергу. Потенційну привабливість міста для туристів чи інвестицій створює бренд.

"Бренд – це мистецтво взяти кілька елементів і їх об'єднати", – пояснює Микола Жичук.

Так може виглядати сувенірна продукція з новим логотипом><span class=Так може виглядати сувенірна продукція з новим логотипом

Крім того, розробили умовні піктограми, якими можна позначати визначні місця Луцька><span class=Крім того, розробили умовні піктограми, якими можна позначати визначні місця Луцька

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024